tiistai 11. maaliskuuta 2008

88 hyötykäyttöön - osa II

Runko/koneisto. Tämän käyttötarkoitus olikin selvä, meikkipöytä muki-ja tarviketelineellä. Tutkimusten jälkeen tulin tulokseen, että alkuperäinen tarkoitus onkin ollut tuo ja itänen naapuri on vain joltain halpatuontimaalta lunastanut halvalla valmistuslisenssin ymmärtämättä täysin käyttötarkoitusta. Kätevä joka tapauksessa, peili säätyy portaattomasti, kahvimuki istuu bajonetin reikään napakasti ja parissa ylimääräisessä reiässä voi säilyttää esim. rajauskyniä.

Viritys/ajansäätörattaisto. Hankala. Tälle ei mitään kunnollista käyttöä meinannut löytyä, testeissä ei pärjännyt edes ikkunan särkemistarkoitukseen eikä säilypurkin avaamiseen. Parhaiten sopii - kuten 88:ssakin, olemaan vain mahdollisimman vähällä käytöllä ja koskemisella koska pienikin vääntäminen tai hipelöinti yleensä rikkoo koneiston. Siispä persoonallinen kaulakoru on tälle soveliain käyttötarkoitus. Kimallusta kaipaaville suositellaan suihkuttamista kultamaalilla.

3 kommenttia:

Quid kirjoitti...

Rungon hyödyntäminen on hyvällä alulla, mutta jäänyt puolitiehen. Ilmeistä on, että kyseessä on oikeastaan henkilökohtainen teenlämmitin. Pohjalle siis sijoitetaan lämpökynttilä, joka pitää kahvi- tai teemukin kuumana, vaikka meikkaustuokio venähtäisi pitkäksikin.

Plussapisteitä peilin käytöstä.

Peet kirjoitti...

Lämpökynttilä? Loistava huomio, joudun suorittamaan lisätestausta jotta rungon lämmönsieto selviää...pakkastahan tuo ei kestä kuin -3 astetta jonka jälkeen pienikin kolaus aiheuttaa väistämättä rungon halkeamisen.

Quid kirjoitti...

Ylikuumenemisen estämiseksi riittävästä ilmanvaihdosta on syytä huolehtia, mutta kun kysessä on Kiev, se ei liene ongelma.